Editorial infantil y juvenil para la Generación Touch

Recomendación de la novela La xiqueta Màgica

  • Fecha:22-05-2020
  • Fuente: Associació cultural El Cercle
Recomendación de la novela La xiqueta Màgica

Desde la Associació cultural El Cercle, recomiendan la lectura de La xiqueta Màgica, de Virgina Alba Pagán, y el área cultural de La Pobla de Vallbona se hace eco.

Ariadna és una xiqueta molt especial. És molt madura per a la seua edat, valenta i plena de fantasia. Un bon dia la tranquil.litat que l"envoltava es veu alterada i això li produirà inseguretat i trencarà tots els esquemes que fins al moment conformaven la seua vida. Farta de la situació, pronuncia en veu alta el desig de desaparèixer. Les seues paraules, a manera de sortilegi, cobren vida i es compleix el seu desig. En despertar-se s"adona que ja no es troba en el seu llit, sinó en un lloc desconegut, al Món Màgic.

Ariadna, amb l"ajuda dels seus amics, un bell unicorn i una valenta fada, i amb els records de les històries mitològiques que li explicava la seua mare, s"enfrontarà a tots els perills que aniran apareixent en el seu camí, sense perdre mai l"esperança. Però el temps juga en contra seua. Aconseguiran finalment salvar el Món Màgic del terrible avanç de la Foscor?